mutfak dolabı modelleri

Lake mutfak dolapları dekorasyonda en çok tercih edilen ve kullanılan malzemeler arasında yer alıyor. Fakat dekorasyonda kullanılan sunta, lake, ahşap ve mdf gibi mutfak ve banyo dekorasyonlarında kullanılan malzemeler selülozik boyalar ile arzu edilen renge boyanarak renkli lake mutfak dolapları üretilir ve bu dolap kapaklarına lake kapak adı verilir. İşlem görmemiş ham madde üzerine MDF astarı atıldıktan sonra poliüretan boyalar ile boyanır ve bu kapaklara lake kapaklar denir. Boyama öncesi mdf iyice zımpara yapılarak tamamen pürüzsüz hale getirilip daha sonra kaliteli bir boya ile boyanmalıdır. Mutfak dekorasyonlarında lake mutfak dolaplarından oluşan bir mutfak halısı, masası, sandalyesi ve dekoratif aksesuarları ile mutfağı tamamlar. Lake dolap kapakları sadece mutafta değil banyo dolap kapaklarında, yatak odası dolaplarında, çocuk odası dolaplarında ve vestiyer dolap kapaklarında da kullanılıyor. Ayrıca yaşam ünitesi, TV sehpası, masa ve sandalyelerde de kullanımı ve temizliği rahat ve kolay olduğu için en çok tercih edilen mobilyalar arasındadır.

Mutfak Dolap Kapakları

Diğer Mutfak Dolap Kapakları yapılır iken yüzey kaplamaları tutkal ile yapıştırıldığı için buhar sonucu açılır ve tüm özelliği kaybolur. Fakat lake dolap kapaklarında öncelikle mdf üzerine astar çekilir ardından poliüretan boya kullanılır bunun için hiçbir şekilde kabarma ve açılma yapmaz. Lake kapaklar mdf üzerine istenilen renge boyanır. Lake mutfak dolap kapakları güneş ışığını direk olarak almaz ise solma, kabarma ve sararma yapmaz. Lake mutfak dolaplarının en büyük özelliği dayanıklılığı ve istenildiği zaman renginin değişmesidir.

Lake Mutfak Kapakları

Lake Mutfak Kapakları temizlenirken mikro fiber veya normal sabunlu bir bezle dairesel hareketler ile temizlenir. Kimyasal madde içeren ürünler kullanılması hem lake dolap kapaklarına zarar verir hem de insan sağlığını olumsuz yönde etkiler. Lake mutfak dolap kapakları boyanırken ekstra katkı maddesi ve yüzey kaplama malzemesi kullanılmadığında dolayı istenilen her renge boyanır. Lake dolap kapaklarında en çok tercih edilen renkler arasında parlak beyaz, su yeşili, lila, mat, mor, ahşap, mavi, turkuaz, krem, turuncu, parlak kırmızı, siyah, lacivert vs. gibi renkler kullanılıyor.



SON GÜNCELLEME TARİHİ : 28.8.2017 22:11:16
BU ÜRÜNÜ 26 KİŞİ İNCELEDİ